10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

SodaStream GAIA Black

SodaStream GAIA Black

Kompletná sada pre výrobu domácej perlivej vody. SODASTREAM GAIA Black ponúka jedinečný moderný vzhľad, voliteľnú intenzitu perlenia a patentovaný systém výmeny bombičiek QuickConnect. Litrová fľaša na vodu umývateľná v umývačke. Bez nutnosti pripojiť do elektriny. Celý popis
79,90 €
Tovar od: MALL
79,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Už zajtra na výdajnom mieste
4.6.2024 na vašej adrese

Popis

Kľúčové vlastnosti SODASTREAM GAIA Black

  • Praktický výrobník domácej perlivej sódovky
  • Voliteľná intenzita perlenia – jemne, stredne, silne 
  • Patentovaný systém rýchleho uchytenia bombičky QuickConnect bez skrutkovania 
  • Bez nutnosti pripojiť do elektriny
 SODASTREAM GAIA Black

Praktický výrobník SodaStream GAIA Black

Doprajte si jednoduchú a praktickú prípravu výbornej sódovky s moderným výrobníkom perlivej vody SodaStream GAIA. Vďaka nemu pripravíte lahodné, nealkoholické bublinkové pitie stlačením jediného tlačidla, a navyše bez spotreby elektrického prúdu. Výrobník je navrhnutý v minimalistickom dizajne v elegantnej čiernej farbe. Disponuje kompaktnými rozmermi, preto ho pohodlne umiestnite kamkoľvek do kuchyne, vrátane miesta pod kuchynskou skrinkou. Vo chvíli, keď si začnete pripravovať výbornú sódu z pohodlia vášho domova, zistíte, ako zdravý život môže priniesť nápoj z výrobníka SodaStream. 

 SODASTREAM GAIA Black

Bublinky a skvelé príchute pre ešte lepší pôžitok

Vytvoriť si sódu na mieru vašej chuti je so SodaStream GAIA Black hračka. Zvolíte si podľa svojich preferencií intenzitu bubliniek podľa počtu stlačení jediného tlačidla. Na výber je variant jemne, stredne alebo silne perlivé sódovky. Behom chvíle je okamžite pripravená, a navyše vždy stopercentne čerstvá. Ak si pridáte do sódovky kúsky ovocia s ľadom, behom chvíľky si vytvoríte výbornú domácu limonádu. Ďalšou možnosťou je siahnuť pre jednu z širokej ponuky SodaStream príchutí: Pepsi, Mirinda, 7up, Zelený čaj, Tonic, Malinovka alebo Energy drink. 

  SODASTREAM GAIA Black
 SODASTREAM GAIA Black

Krok za krokom k dokonalej sódovke

Pripraviť si sódu nikdy nebolo jednoduchšie. Do priloženej litrovej plastovej fľaše bez obsahu BPA napustíte po zvýraznenú rysku kohútikovú vodu. Fľašu zaskrutkujete do výrobníka SodaStream GAIA Black proti smeru hodinových ručičiek a môžete veľmi jednoducho začať sýtiť bublinkami. Behom chvíle získate výbornú, naperlenú vodu ihneď vhodnú na servírovanie. Po jej vypití dáte použitú fľašu do umývačky a necháte ju umyť. K fľaši nájdete v balení SodaStream aj viečko. Zdravú, čerstvú, doma pripravenú sódu si tak vezmete kedykoľvek do školy, zamestnania, na výlet alebo ju umiestnite do chladničky pre dokonalé vychladenie.

SODASTREAM GAIA Black

Starú bombičku za novú s QuickConnect

Zakúpená sada SodaStream GAIA Black je pripravená na okamžité použitie. Obsahuje výrobník, plastovú fľašu bez obsahu BPA, a praktické viečko. Dôležitá je bombička s CO2 potravinárskym plynom, s ktorou zvládnete naperlit až 80 litrov vody pri neuveriteľne nízkych nákladoch od 2,99 Sk za liter. Po jej spotrebovaní bombičku ľahko nahradíte za novú a vďaka patentu QuickConnect bez skrutkovania to bude do pár sekúnd. Prázdnu bombičku vám pohodlne vymení na viac ako 3 000 miestach po Českej republike a platiť už budete len spotrebovaný CO2 plyn.

 SODASTREAM GAIA Black

Šetrite prírodu aj vašu peňaženku

Výrobník SodaStream GAIA výrazne znižuje spotrebu plastových fliaš, ktoré kupujete v obchode – je teda šetrný nielen k prírode, ale zároveň aj k vašej peňaženke. Súčasne budete mať dokonalý prehľad o tom čo konzumujete, pretože vami nasýtené nápoje budú vždy čerstvé. Doprajte si tú najlepšiu kvalitu v starostlivosti o váš pitný režim s ohľadom na životné prostredie. Obmedzte plasty s výrobníkom SodaStream GAIA.

Vlastnosti

  • Výrobník sódy
  • Variabilná intenzita perlenia
  • Patentovaný systém výmeny bombičiek QuickConnect bez skrutkovania
  • Litrová fľaša na vodu, umývateľná v umývačke
  • Bez nutnosti pripojiť do elektriny
  • Kompaktné telo

Dodávané príslušenstvo

  • Výrobník GAIA v čiernej farbe
  • Bombičku QuickConnect s potravinárskym CO2 plynom
  • Plastovú fľašu s objemom 1 l

Technické parametre

Počet fliaš v balení 1
Farba Čierna

Video

Odkazy


*Použité fotografie môžu byť ilustračné.